Українці - нащадки богів або Атлантида на берегах Дніпра.


DONATE PayPal (USD)

Богообрані

   Я впевнений що кожний з Вас я маю на увазі богообраний народ українців (не плутати з жидами) задавав собі питання: "Звідки ми появились на планеті Земля?" та "Що ми тут робимо?"

   Є таке поняття як "генетична пам'ять" - це коли "просвітлена" людина може пам'ятати все від самого початку тобто появлення першої людини своєї раси на планеті Земля і до теперішнього часу. 
   "Генетична пам'ять" - це потік інформації який передається від наших пращурів "просвітлених" та зберігається на протязі багатьох мільйонів років в атмосфері планети Земля.

 Одже, наші пращури прилетіли на планету Земля багато мільйонів років тому назад з планети Нубіру (примітка - планета Нубіру знаходиться на одній орбіті з планетою Земля але на протилежній стороні за Сонцем тому ми її не можемо бачити). В ті далекі часи в часи міжпланетних війн наші пращури (надалі - "просвітлені") вели війну з цивілізацією яка знаходилась на планеті Марс (з анунаками або ще їх називали шумерами - пращурами жидів, далі - марсіани). Марсіани були людожерами та пожирали один одного вони практикували жертвоприношення собі подібних, практикували статеві відносини з особами одного полу (гомосексуалізм), статеві відносини з померлими (нікрофелію) та статеві відносини з дітьми (педофілію).




За допомогою ядерної зброї "просвітлені" були вимушені знищити планету Марс так як марсіани не хотіли вести нормальний спосіб життя, а ті з марсіани хто встиг втекти з планети Марс на космічних кораблях були відловлені "просвітленими" у космосі та доставлені на планету Земля на якій проживали людські племена в якості військовополонених та зробили марсіан рабами. Раби працювали на видобутку вугілля, нафти, корисних речовин, на видобутку золота та коштовних металів, прислужували людям. Так продовжувалось багато мільйонів років. За цей час "просвітлені" дали мешканцям планети Земля тобто людству алфавіт, писменність, астрономію, медицину, навчили стоїти будинки (архітектурі) та багато іншого. Час від часу "просвітлені" відвідували планету Земля та контролювали розвиток людства.

   За умови що марсіани не будуть займатись людожерством, пожирати один одного та робити жертвоприношення собі подібних або людські жертвоприношення, відречуться від статевих збочень "просвітлені" дозволили їм розвиватись самостійно поряд з людьми. Так виникла шумерська цивілізація. 


   Але марсіани (надалі - жиди) з годом почали підбурювати людей на погані вчинки, склоняти людей до непристойностей, статевих збочень, відновили жертвоприношення своїх соплемінників та почали приносити у жертву людей свєму "богу" Яхве (сатані), знову зайнялись людожерством. Розвідники "просвітлених" почали бити тривогу та передавати "просвітленим" які спостерігали за розвитком людства з своїх багаточисленних космічних кораблів, космічних баз та за допомогою своїх супутників що на планеті Земля марсіани (жиди) обдуривши вождів людських племен обманним шляхом ведуть людство у безодню, виригаючих зі своїх уст нечистоти вимовляють на адресу "просвітлених" непристойні речі, підбурюють людей вбивати один одного, торгують людськими органами, гвалтують дітей та жінок, займаються некрофілією, гомосексуалізмом, педофілією  та встановили на планеті Земля культ "бога" Яхве (сатани). 

   "Просвітлені" прийняли рішення висадити на планету Земля зірковий спецназ для контролю над розвитком людства та який би постійно знаходився на планеті Земля. Їх було сто чоловіків спец призначенців  і Це були кращі з кращих, вони створили на планеті Земля першу у світі військову державу та назвали її Гіперборея або Атлантида. Гіперборея розташовувалась на місті теперішнього Північного полюсу. Розташування було дуже вдалим та звідти було дуже зручно спостерігати за розвитком людства так як Гіперборея знаходилась на значному віддаленні від місць проживання людських племен.


   Але шумери (жиди) почувши про це стали посилати свої диверсійні загони для того щоб знищити атлантів "просвітлених". Так у цих сутичках пройшло багато сотень тисяч років. Поки одного разу "просвітленим" це не набридло, тоді вожді Атлантиди прийняли рішення нанести ядерні удари по містах які стали центрами хуління "просвітлених", очагами розповсюдження статевих збочень та людожерства. У повітря були підняті летальні апарати з ядерними зарядами. В результаті ядерного удару ці всі міста на планеті Земля були знищені одночасно. Та ядерний удар був такої сили що планета Земля зійшла з орбіти в результаті чого в Гіпербореї змінився клімат та вона почала покриватися кригою, а атланти "просвітлені" покинувши Гіперборею через Уральський хребет почали свій мандрівний шлях який тривав майже сто тисяч років до річки Дніпро де двадцять тисяч років назад заснували могутню Трипільську цивілізацію на кшталт Атлантиди.
   
Автор Батько Андрій






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Людожери

Свідоцтво четверте