Людожери



Про діяльність руху Хабад в Україні - іудео-нацистську ультра-ортодоксальну секту, яка відома також як рух Хабад-Любавич.

 Хабад - лютий ворог слов'ян і решти людства, практикує людські жертвоприношення.
   Хабадники активно протистоять процесу асиміляції євреїв і є фанатичними борцями за чистоту крові. Основним принципом фашистської ідеології секти є наступний: «євреї понад усе, а Хабад - понад євреїв».
   Секта виникла в XVIII столітті на стику кордонів трьох слов'янських держав - Росії, України і Білорусії - в містечку Любавич (в той час територія України, а нині Смоленська область Росії). Поява Хабаду, за твердженням ідеологів секти, було відповіддю на гоніння з боку Богдана Хмельницького, що супроводжувалися масовою загибеллю євреїв.
   Хабад-Любавич - єдиний рух в іудаїзмі з обов'язковим вождем на чолі - Любавицьким Ребе. Протягом 200 років, або семи поколінь, це звання передавалося у спадок.
   З моменту свого виникнення секта вибудовувалася за клановим принципом. Входження в клан надзвичайно обмежене, а його члени відрізняються агресивним, що межує з божевіллям, релігійним фанатизмом.
   Непосвячені часто плутають Хабад з хасидами взагалі. Насправді в хасидизмі (ортодоксальному іудаїзмі) існує цілий ряд впливових напрямків: Карлінстоунскі, Брацлавські, Сатмарські і інші хасиди, які не мають ніякого відношення до Хабаду, в корені від нього відрізняються і, як правило, ворогують з ним. Проте, Хабад-Любавич необгрунтовано, але навмисно ототожнює себе з усіма хасидами, хоча давно вже відокремився як окремий напрямок не тільки в хасидизмі, але і в іудаїзмі в цілому.


   На початку 1930-х років Йосип Сталін, який свого часу навчався в Тифліській духовній семінарії і добре розбирався в питаннях релігії, вислав Хабад за межі СРСР як фашиствуючу секту - притому, що традиційний іудаїзм продовжував існувати на радянській території. Це сталося в період керівництва рухом Шостого Любавичського Ребе Йосефа Іцхака Шнеєрсона.
   Аж до осені 1939 року Шостий Любавицький Ребе знаходився на території Польщі, звідки був таємно переправлений за океан після того, як члени хабадських громади США звернулися з проханням про допомогу особисто до держсекретаря Корделла Хеллі. В результаті домовленості між держдепартаментом США і главою німецької військової розвідки (абверу) адміралом Канарисом Йосеф Іцхак Шнеєрсон покинув Варшаву, безперешкодно перетнув територію рейху і виявився в нейтральній Голландії, а потім в Сполучених Штатах. Операцією з вивезення Шостого Любавичського Ребе з окупованої Польщі керував підполковник абверу, єврей за батьком Ернст Блох.
   З 1940-х років штаб-квартира руху Хабад-Любавич знаходиться в Нью-Йорку, в Брукліні. З 1950 до 1994 року сектою керував Сьомий, останній, Любавицький Ребе Менахем Мендел Шнеєрсон - зять Йосефа Іцхака Шнеєрсона, який взяв його прізвище і продовжив династію Любавицьких Ребе.
   «У ці дні, коли « все царства світу повстають один на одного», ми повинні знати і вірити, що війна між царствами народів світу не торкнеться, боронь Боже, євреїв. Навпаки, всі події, підуть ТІЛЬКИ НА КОРИСТЬ єврейського народу...» Ці слова належать Сьомому Любавицькому Ребе, якому члени секти поклоняються з шаленством збожеволілих ідолопоклонників і якого вони після смерті проголосили Мошіахом, т.е. Месією.
   Сьомий Любавицький Ребе практикував ритуал благословення доларом. Він ввів його в 1986 році - після Чорнобильської катастрофи, яку хабадники називають «чорнобильським дивом».


   За час правління Менахема Мендела Шнеєрсона Хабад досяг небувалої політичнї і фінансової могутності, а його основною метою була проголошена «всесвітня експансія».
   В період горбачовської перебудови Хабад увійшов в СРСР, поступово підім'яв під себе переважну частину єврейських релігійних і фінансових структур і закріпився в статусі основної сили в єврейському русі XX-XXI ст. Зараз Хабад є головною «даховою» організацією, під якою вишикувалась розгалужена мережа незліченних єврейських утворень і яка патронує їх діяльність.
   Сьогодні хабадські гнізда розкидані по всій території колишнього Союзу. Самі ж великі і стратегічно значущі знаходяться в Україні і Росії. Але якщо в Росії хабадською «столицею» є, природно, Москва, то в Україні столичним центром Хабаду став Дніпропетровськ - рідне місто Сьомого Любавичського Ребе Менахема Мендела Шнеєрсона.
   В даний час рух Хабад-Любавич має безпрецедентний для нечисленної ультраортодоксальної секти вплив не тільки на мікроклімат країн основного базування, а й глобальну політико-економічну ситуацію.


  Діяльність секти гранично законспірована, в той же час фарисейски виставляється напоказ виняткове благочестя, релігійне смирення і терпимість.
  Ідеологічна концепція Любавичського клану (концепція іудео-расизму) викладена в книзі «Танья», написаної засновником руху Хабад-Любавич рабином Шнеур-Залманом Шнеєрсоном. Згідно хабадської каноніки, розробленої Шнеур-Залманом, Бог створив світ винятковою для євреїв; євреї мають Божественну душу, гої (неєвреї) мають душу нижчого порядку - тваринну душу; євреї - єдині, до кого можна застосувати поняття «людина», інші народи світу порівнюються з блювотою і нечистотами. Книга «Танья» є головним предметом вивчення в хабадських школах нарівні з Торою і Талмудом.
   До сих пір Хабад, незважаючи на досягнуту могутність і сверхвплив, залишається вельми нечисленною сектою. Однак з кожним днем число хабадників зростає: якщо на початок 1990-х рр. в світі налічувалося всього 20 тисяч представників Хабад-Любавич, то до сьогоднішнього дня ця цифра збільшилася в кілька разів.
   Члени секти Хабад є прихильниками каббали (містичного вчення в іудаїзмі) і володіють її таємницями на професійному рівні. У християнському ж розумінні каббала - є не що інше як чаклунство і бесовство (християнство є відгалуженням від іудаїзму тільки для гоїв (не євреїв)).
   У грудні 2004 року Хабад оголосив пришестя Антихриста.
   Одним з найбільш яскравих представників законспірованих сектантів є всім відомий господар Чукотки, розпорядник російської нафти і володар англійської «Челсі» Роман Абрамович. Хабадник Абрамович цілком комфортно відчуває себе в вищих ешелонах державної влади, губернаторствуя в ім'я досягнення єдиної «праведної» мети, поставленої перед ним керівництвом Хабаду.


   На українському політичному сукні теж є кому грати хабадську карту. Найяскравішими хабадськими актівістами в Україні є єврейські олігархи Вадим Рабинович і Олександр Фельдман.
   Вадим Рабинович, який володіє величезною міждержавною (!) Медіа-імперією, очолює відразу дві структури, створені Хабадом: Об'єднану єврейську громаду України (ОЄГУ) і Всеукраїнський єврейський конгрес (ВІК). Протягом першого президентського терміну Кучми Рабинович грав роль «сірого кардинала» глави держави. Зараз виступає як головний борець з «українським антисемітизмом».
   Олександр Фельдман є головою опікунської ради ОЄОУ і президентом Єврейського фонду України, також патронованого Хабад. Він же - народний депутат України і президент Асоціації національно-культурних об'єднань України.
   Йосип Кобзон, крім того що він відомий співак, ще й почесний голова ОЄГУ. Одночасно - активний член Федерації єврейських громад Росії (ФЕОР), створеної Хабад і очолюваної хабадських рабином Берлом Лазаром.
   Як я вже говорив, діяльність секти максимально законспірована. Не менш законспіровані і її прихильники, таємно працюющи на іудео-нацистське підпілля. Ну хіба хтось із непосвячених зможе розпізнати в народному депутаті України, фарисейски стогнящему про біди українських інвалідів і дітей-сиріт, завзятого адепта вчення Шнеур-Залмана?! Або в народного артиста України, що грає на почуттях мільйонів людей і викрикує «Слава Україні»?! Ні звичайно. При денному світлі той же Кобзон продовжує виконувати роль улюбленця публіки і залишатися «радянським євреєм», але в хабадському підпіллі він, нарешті, знімає «перуку» і постає в своєму справжньому обличчі. «Нові хабадники», що стали такими тільки після воцаріння секти на території колишнього СРСР, зі шкіри геть лізуть, щоб виправдати надану їм Хабадом довіру. При цьому будь-які спроби публічно зв'язати їх діяльність з темними справами Хабаду будуть трактувати як «чорносотенний» наклеп.
   Кожен з вищеописаних персонажів служить більш ніж переконливим прикладом того, наскільки складно, практично неможливо непосвяченому ідентифікувати зовні благопристойно громадянина з членом бузувірської секти, якою без перебільшення є Хабад.

Автор Батько Андрій




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Українці - нащадки богів або Атлантида на берегах Дніпра.

Свідоцтво четверте