Десять заповідей Батька Андрія богообраним українцям.


DONATE PayPal (USD)



Десять заповідей:

  1. Жид створений з гівна і різних нечистот, він вивергає потоки нечистот і хулить "просвітлених" - якщо ти живеш з жидом то весь твій рід буде проклято на тисячу років вперед і твої діти будуть страждати у страшних муках і діти дітей твоїх, не народяться.
  2. Жид сповнений гівна він піддається процедурі обрізання бо він дегенерат і з цього його потомство народжується неповноцінним - переспати з жидом все рівно що зануритися в помийну яму з гівном за це ти будеш переслідувана все своє життя і твої діти будуть переслідувані і будуть страждати в страшних муках і діти твоїх дітей, не народяться.
  3. Сморід від жида чутно за сто метрів - якщо будеш водиться з жидом будеш як яма з гівном страшний сморід буде від тебе і дітей твоїх і діти твоїх дітей, не народяться.
  4. Жиди займаються скотолозтвом - і увійшовши в тебе залишать в тобі невиліковні хвороби від тварин і сморід з твоїх принад буде стояти такий що не один гідний чоловік не підийде до тебе на кілометр й діти твої будуть страждати страшними муками і діти дітей твоїх, не народяться.
  5. Якщо ти взяв у жида в борг то можеш йому цей борг не повертати так як жид є мерзота в очах твоїх пращурів богів і він все своє життя проводить у гімні і нечистотах подібно свині, жид є гнила щуро-подібна потвора і він повинен тобі дякувати за те що ти йому не повернув борг, бо ти ще міг покалічити його.
  6. Якщо ти прийняв або прийняла "віру" жидівську сатанинську це все одно що ти випила бочку гівна і життя твоє стало подібно ямі з нечистотами - ти зрадила свій народ і своїх пращурів і не буде спокою тобі ні на землі ні на небі, а тебе і весь твій рід буде проклято до останнього коліна і твої діти будуть страждати все життя своє і помруть у страшних муках і діти дітей твоїх, не народяться.
  7. Якщо жінка бере гроші за секс то вона нічим не відрізняється від жида який набитий гівном і нечистотами і в цьому разі - ти брудна шльондра яка наче жид наповнюєш своє тіло хворобами, гівном, вонючим брудом і смердячими нечистотами і за це ти будеш проклята навіки віків і діти твої будуть прокляті, а діти дітей твоїх, не народяться.
  8. Служиш жиду, виконуєш жидівські (сатанинські) накази, зневажаєш, обманюєш і отруюєш народ свій і соплемінників своїх гівном знущаючись над ними, торгуєш своїми соплемінниками наче шльондрами - ти є чмо, масон, козел, нечисть, паскуда, підар та бидло і вуста твої як і ти сам повні нечистот і гівна і ти сам наче жид як яма з помиями хулиш "просвітлених" в день і вночі і не буде тобі спокою все твоє паскудне життя і ти курвин син подохнеш у страшних муках і діти твої будуть хворіти все життя і подохнуть у страшних муках і діти дітей твоїх, не народяться.
  9. Як що ти брат або сестра живеш в країні владу в якій злочинним шляхом захопили жиди (сіоністи) або ти вважаєш що уряд цієї країни знаходиться в змові з жидами (сіоністами) ти маєш право не платити податки в цій країні так як ці податки витрачаються на вбивства твоїх братів і сестер і ти мимоволі стаєш співучасником цих вбивств, що неприпустимо.
  10. Якщо ти вистоїш, коли всі проти тебе, коли всі упали духом і кленять тебе і всупереч усім ти віриш в себе, а з їх невіри візьмеш суть, якщо чекати зможеш ти невтомно, оббреханий — мовчати і пройти під поглядом ненависті, якщо втерпиш, як з правди твого слова пройдисвіт ставить пастку на простих, якщо впаде все, чим ти жив, і знову зумієш все почати і звести - то ти є один з "просвітлених", богообраний українець.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Людожери

Українці - нащадки богів або Атлантида на берегах Дніпра.